Over ons

Over onspartner in uw bouwverhaal
Wie zijn wij?
Sinds 1 oktober 1996 kunt u bij onze bouwonderneming terecht voor al uw bouwprojecten. Bouwen of renoveren is een flinke klus die het nodige vakmanschap vereist. Met bouwbedrijf De Bock Dirk en Zoon BV uit Beveren-Waas kunt u zeker zijn van professioneel en vakkundig werk. Ons werkgebied richt zich hoofdzakelijk tot Oost-Vlaanderen.


Wij verzorgen de volledige bouw of renovatie van uw ruwbouwproject. Huizen, appartementen of bedrijfsgebouwen, Mede dankzij de vakkundigheid van haar medewerkers is ons bouwbedrijf in staat om keer op keer een hoogwaardig product af te leveren. Onze algemene bouwonderneming staat bekend om zijn goede persoonlijke service en kwaliteitsvol werk. Goed overleg met de opdrachtgever en inspringen op de wensen van de klant zijn belangrijke aspecten in ons bouwproces.

Zaakvoerder en stichter De Bock Dirk neemt nog elke dag de leiding  op zich zodat u zeker kunt zijn van een persoonlijke service.


Bij ons kunt u terecht met al uw bouwplannen, of deze nu concreet zijn of niet. Wij brengen u ook indien gewenst in contact met de beste architecten om uw droom te realiseren.

Bel ons vandaag nog voor een afspraak, meer informatie of een vrijblijvende offerte.VIND ONS

ADRES


Doornpark 9 9120 Beveren


BEL ONS


03/775 81 38


     EMAIL ONS


info@dirkdebockbvba.be


     FACEBOOK