Nieuws

 Nieuws
Eindelijk één duidelijke renovatiepremie: dit zijn de spelregels vanaf 2019.
De Vlaamse renovatiepremie wordt vereenvoudigd: de verbeterings- en renovatiepremie worden in één premie gegoten. Daarnaast versoepelen de inkomstenvoorwaarden en worden de regels voor bijwoners minder streng. De nieuwe regelgeving treedt in werking op 1 januari 2019. Op

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/financieel/premies/eindelijk-een-duidelijke-renovatiepremie-dit-zijn-de-spelregels-vanaf-2019 vindt u meer informatie over de premies.

We werven aan :
Wij zijn op zoek naar een een nieuw collega! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde metser.  Indien je graag in een toffe ploeg wil mee werken  neem dan contact op met ons.


                                      Interessante links

www.energiesparen.be:


Energiesparen.be is een officiële website van de Vlaamse overheid. Uitgegeven door het Vlaams Energieagentschap. Nieuws en informatie over het Vlaamse energiebeleid, subsidies, energiebesparingstips en een database met maatregelen.www.bouwenwonen.be:


Alle info over bouwen, wonen, architectuur, renovatie en meer. U wordt vrijblijvend op de hoogte gehouden van de laatste wetenswaardigheden in de bouw- en woonsector.www.wonenvlaanderen.be:


Informatie van de Vlaamse overheid . Met ondermeer een premiezoeker.

Bereidt het woonbeleid voor, ontwikkelt en evalueert het met extra aandacht voor de realisatie van het recht op betaalbaar en kwaliteitsvol wonen voor iedereen ...
www.livios.be:


Dé portaalsite voor de actieve (ver)bouwer. Alles over bouwen en renoveren: 16.500 opgeloste vragen, richtprijzen, gratis folders, bouwforum, checklists . Livios biedt een ruim pakket aan actuele informatie aan in verband met de bouwsector.


 


 
.


ContactDoornpark 9   9120 Beveren Waas

Email:  info@dirkdebockbvba.be

Telefoon:   03/775 81 38


BedrijfsgegevensGerigistreerd aannemer:         06 11 0 1

Ondernemingsnummer: 0472. 217 .217 © 2019  De Bock Dirk bvba

SiteLock