Nieuws

 Nieuws
Levensloop
Levensloop

Nieuw in 2022: dit verandert er voor (ver)bouwers en kopers
Ben je van plan om in 2022 een woning te bouwen, te kopen of te renoveren? Dan zijn er net zoals elk jaar een aantal wijzigingen waarmee je het best rekening houdt. Zowel op het vlak van normen, premies en verplichtingen verandert er weer heel wat. We geven je alvast een overzicht van de belangrijkste nieuwigheden, zodat je goed voorbereid aan je nieuwe woonavontuur kan beginnen!


Kijk op:  Dit verandert er in 2022 voor (ver)bouwers en kopers - Bouwregelgeving - Livios

Vlaamse aanpassingspremie voor 60 plussers

De Vlaamse aanpassingspremie is een premie voor 65-plussers die hun woning in het Vlaamse Gewest willen aanpassen aan de noden van het ouder worden. U kunt de premie krijgen als u bv. technische hulpmiddelen installeert of verbouwingen doet om uw woning toegankelijker te maken.


Kijk op  Vlaamse aanpassingspremie | Vlaanderen.be


Strengere energie- eisen vanaf 2023
Ga je bouwen of een grondige energetische renovatie uitvoeren?


Hou dan rekening met strengere normen voor het verplicht aandeel hernieuwbare energie. Dat gaat namelijk de hoogte in voor bouwaanvragen vanaf 1 januari 2023.


Lees verder op www.livios.be


We werven aan :
Wij zijn op zoek naar een een nieuwe collega! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde metser.  Indien je graag in een toffe ploeg wil mee werken  neem dan contact op met ons.


Levensloop Beveren 2022
Wij steunen levensloop Beveren.


Beveren 2022 - 15 okt & 16 okt 2022

Atletiekterrein aan de sportzone - Klapperstraat 103 - 9120 Beveren


                                      Interessante links

www.energiesparen.be:


Energiesparen.be is een officiële website van de Vlaamse overheid. Uitgegeven door het Vlaams Energieagentschap. Nieuws en informatie over het Vlaamse energiebeleid, subsidies, energiebesparingstips en een database met maatregelen.www.bouwenwonen.be:


Alle info over bouwen, wonen, architectuur, renovatie en meer. U wordt vrijblijvend op de hoogte gehouden van de laatste wetenswaardigheden in de bouw- en woonsector.www.wonenvlaanderen.be:


Informatie van de Vlaamse overheid . Met ondermeer een premiezoeker.

Bereidt het woonbeleid voor, ontwikkelt en evalueert het met extra aandacht voor de realisatie van het recht op betaalbaar en kwaliteitsvol wonen voor iedereen ...
www.livios.be:


Dé portaalsite voor de actieve (ver)bouwer. Alles over bouwen en renoveren: 16.500 opgeloste vragen, richtprijzen, gratis folders, bouwforum, checklists . Livios biedt een ruim pakket aan actuele informatie aan in verband met de bouwsector.

www.bouwregister.be


BouwRegister stelt je graag, aan de hand van eigen berichtgeving en verwijzing naar enkele interessante artikels in de media, op de hoogte van recente bouwinfo.

In de folder Checklist  stellen ze een lijst samen van aandachtspunten bij kopen en (ver)bouwen. Op weg naar een geslaagd project zonder valkuilen !

 


 
.