Nieuws

 Nieuws
Levensloop
Levensloop

Vraag nu Mijn Verbouwpremie aan
Al wie investeert in een bestaande woning, appartement, appartementsgebouw of een niet-woongebouw (bijvoorbeeld een bedrijfspand of kantoorgebouw), zal afhankelijk van de doelgroep waartoe hij of zij behoort financiële steun kunnen aanvragen voor investeringen in energie-efficiëntie (zoals dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, hoogrendementsglas, zonneboiler, warmtepomp, warmtepompboiler en gascondensatieketel en investeringen in woningkwaliteit (elektriciteit en sanitair, binnenrenovatie, ramen en deuren).


Kijk op

www.vlaanderen.be/bouwen-wonen-en-energie


Vlaamse aanpassingspremie voor 60 plussers

De Vlaamse aanpassingspremie is een premie voor 65-plussers die hun woning in het Vlaamse Gewest willen aanpassen aan de noden van het ouder worden. U kunt de premie krijgen als u bv. technische hulpmiddelen installeert of verbouwingen doet om uw woning toegankelijker te maken.


Kijk op  Vlaamse aanpassingspremie | Vlaanderen.be


Strengere energie- eisen vanaf 2023
Ga je bouwen of een grondige energetische renovatie uitvoeren?


Hou dan rekening met strengere normen voor het verplicht aandeel hernieuwbare energie. Dat gaat namelijk de hoogte in voor bouwaanvragen vanaf 1 januari 2023.


Lees verder op www.livios.be


We werven aan :
Wij zijn op zoek naar een een nieuwe collega! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde metser.  Indien je graag in een toffe ploeg wil mee werken  neem dan contact op met ons.


Levensloop Beveren 2022
Wij steunen levensloop Beveren.


Beveren 2022 - 15 okt & 16 okt 2022

Atletiekterrein aan de sportzone - Klapperstraat 103 - 9120 Beveren


                                      Interessante links

www.energiesparen.be:


Energiesparen.be is een officiële website van de Vlaamse overheid. Uitgegeven door het Vlaams Energieagentschap. Nieuws en informatie over het Vlaamse energiebeleid, subsidies, energiebesparingstips en een database met maatregelen.www.bouwenwonen.be:


Alle info over bouwen, wonen, architectuur, renovatie en meer. U wordt vrijblijvend op de hoogte gehouden van de laatste wetenswaardigheden in de bouw- en woonsector.www.wonenvlaanderen.be:


Informatie van de Vlaamse overheid . Met ondermeer een premiezoeker.

Bereidt het woonbeleid voor, ontwikkelt en evalueert het met extra aandacht voor de realisatie van het recht op betaalbaar en kwaliteitsvol wonen voor iedereen ...
www.livios.be:


Dé portaalsite voor de actieve (ver)bouwer. Alles over bouwen en renoveren: 16.500 opgeloste vragen, richtprijzen, gratis folders, bouwforum, checklists . Livios biedt een ruim pakket aan actuele informatie aan in verband met de bouwsector.

www.bouwregister.be


BouwRegister stelt je graag, aan de hand van eigen berichtgeving en verwijzing naar enkele interessante artikels in de media, op de hoogte van recente bouwinfo.

In de folder Checklist  stellen ze een lijst samen van aandachtspunten bij kopen en (ver)bouwen. Op weg naar een geslaagd project zonder valkuilen !

 


 
.