Onze service

Onze service
Nieuwbouw

Op het gebied van nieuwbouw hebben wij door de jaren heen ons vakmanschap bewezen.

huis in landelijke stijl

In de wijde omtrek zijn tientallen woningen te vinden die door ons zijn gebouwd. Overweegt u een woning te laten bouwen. Maak dan kennis met ons bedrijf. Onze pluspunten: hoogwaardig in kwaliteit en persoonlijk in begeleiding. Het resultaat is een bouwperiode zonder veel zorgen voor u als opdrachtgever.

Veel van onze opdrachtgevers bouwen voor het eerst een eigen woning. Juist dan is het belangrijk dat een aannemer zorgt voor een persoonlijk en vooral service gerichte begeleiding.


De Bock Dirk en Zoon staat daar garant voor.


Herstellingen

herstellingswerken

Wij voeren ook kleine herstellingen uit. Wij voeren ons hele bestaan al kleine en grote herstellingswerken uit. Dus ook kleine werken zoals vervangen van pannen, rioleringen en herstellen van arduindorpels kan u bij ons terecht.

                                      Wij gaan graag voor u aan de slag..


Renovatie

Met De Bock Dirk en Zoon BV kiest U voor zekerheid. Vele verbouwingen zijn reeds uitgevoerd.

huis met oude bouwmaterialen

Juist als het gaat om de verbouwing van een karakteristieke woning komt ons vakmanschap tot zijn recht. Onze opdrachtgevers zijn meestal particulieren. De opdrachten variëren van een aanbouw tot het veranderen van de gehele indeling van een woning. De materialen die wij gebruiken voor diverse renovatiewerken zijn van hoogstaande kwaliteit en zorgen voor het mooiste en meest duurzame eindresultaat. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie, restauratie van uw woning of bedrijfspand, wij gaan voor u aan de slag. Heeft u vragen of ontvangt u graag een offerte?

Neem dan gerust contact met ons op.


Appartementen

appartement

In de wijde omtrek zijn tientallen appartementen te vinden die door ons zijn gebouwd. Overweegt u een appartement te laten bouwen. Maak dan kennis met ons bedrijf. Onze pluspunten: hoogwaardig in kwaliteit en persoonlijk in begeleiding. Het resultaat is een bouwperiode zonder veel zorgen voor u als opdrachtgever. De Bock Dirk en Zoon BV staat daar garant voor.


.